markasonic

Five Nights at Freddy's v1.82 APK

Five Nights at Freddy's v1.82 APK  Full indir


Hem çocuklar kapak var apk varve ebeveynler kadarıyla göz görebilirsiniz eğlence ve yemek için gelmek Freddy Fazbear en Pizza, en yeni yaz iş hoşgeldiniz!Ana cazibe elbette Freddy Fazbear, olduğu; ve onun iki arkadaş. Onlar kalabalıklar memnun etmek için programlanmış animatronic robotlar vardır!Robotların davranışı ancak geceleri biraz öngörülemeyen haline geldi, ve bir tamirci bulmak için daha güvenlik görevlisi olarakkapak var apk var işe çok daha ucuz.

Küçük ofis itibaren dikkatlekapak var apk var güvenlik kameraları izlemek gerekir. Sen (kurumsal bütçe kesintileri, bilirsin) gecelik kullanmak için izin konum elektrik çok sınırlı miktarda var. Eğer gece-artık güvenlik kapıları ve artık ışıklar için gücü tükendi zaman anlamına gelir! Freddybear ya da onun arkadaşları onların uygun yerlerde değilse bir şey, yani sağkapak var apk var-değilse, sen monitörlerde onları bulmalı ve gerekirse kendinizi korumak!

"Oyunun kontrolleri ve öncül kapak var apk vartüm basitlik için, Freddy beş gece korkutucudur. Bu tasarım ve incelik içinde akıllılık korkutucu bir deneyim yapmak için nasıl kullanılabileceğini harika bir örnek. Basit hareketsiz görüntüler ve uygun karakter tasarımı çalmak Bu oyunda göstermek, ve Scott cawthvokapak var apk varn ürpertici bebek ve oyuncak bakarken insanların hissediyorum gizli korkuları hakkında oldukça çok şey bildiğini gösteriyor. o korku eker nasıl zarif ve bir zorunluluk kendi korkutucu oyunları seven herkes içindir. "Joel Couture IndieGameMag.com

Bu oyun düzgün çalıştırmak için yeni bir telefon gerektirir. Ram bir Galaxy III ya da daha iyi ve az 2GB tavsiye edilir.

Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 3 Eylül 2014)
Daha sonra geceleri yanı sıra diğer birkaç küçük glitches Freddy ile bir aksaklık düzeltildi. Düzeltilmiş zorluk.
Hata düzeltmeleri.
Gerekli Android O / S: 2.3+

Rar Şifresi fullindir.co






0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...