markasonic

Pixel Gun 3D PRO Minecraft Ed. v4.6.3 APK+DATA OBB indir


Pixel Gun 3D PRO Minecraft Ed. v4.6.3 APK+DATA OBB indir

Apk-Paylaş

Oyun Açıklaması 

Şimdi arkadaşlar, sınıf arkadaşları ve iş arkadaşları veya dünyada başka kimseyle savaşmak için mükemmel bir şans var! Oluşturabilir ve özel bir derileri makinesi kullanarak karakter özelleştirmek ve daha sonra savaş kapalı gösterebilirsiniz!

SOĞUK MULTIPLAYER ÖZELLİKLERİ:
Başar silahlar ve yakın dövüş silahları! Redstone Cannon, Glock, AK47, M16, Desert Eagle, Tabanca, Uzi, Shotgun ve yeni güçlü silahlar bir sürü. Hepsini bulmak için deneyin!
Yeni BÜYÜK haritalar: Silent Hill School, Golden Gate Köprüsü, Alcatraz Hapishanesi, İnce Man Forest, Winter Wonderland, Ölü Nether City & içinde Ütopya, Gizli Fortress, Zombies Adası, Ölümcül Creeper Piramitler, Korku Hastanesi, Siyah End World, Dawn Bitkiler diğerleri! Parkour ve atlama hayranları için özel haritalar!
Ayrıca haritalar De Dust gibi Yeni Counter Strike!
Hardcore kelle oyun!
Dünya ve Yerel Deathmatch Multiplayer
Kooperatif modu. Co-op görevleri deneyin ve arkadaşlarınızla zombi yok!
Müthiş ses efektleri ve şarkılar! Serin grafik ve fizik!
Şimdi sohbet mevcuttur! Sağ savaşta arkadaşlarınızla konuşun!
Ayrıca EXTREME KAMPANYASI deneyebilirsiniz!
Pixel Gun dünyasının hikayesini keşfetmek için bir şans var! Yıldız ve paraları almak, ana kahramanın çizgi roman kontrol edin tüm yerleri geçmek!

Hayatta kalma Kampanya modunda piksel kahraman, Pixel Block Dünyada tüm üzerinde yürüyüş zombi ve düşman dolu görünür ... korku tohumları kafanın büyümesine izin vermeyin! Ben tüm düşmanları yok etmek ve hayatta kalmak için ihtiyacım var!
Düşman Sayılar sürekli artırmak ve kısa bir oyun bir süre sonra size zombi dolu terraryumlarda gibi ... gezisinde değil, dinlenmek değil, böylece her taraftan size saldıran zombi ordularını olacak.Ölü yaklaşınca onların saldırıları atlatmak ve bir avcı gibi ateş veya kaçabilirsin. Bu zombi doku paketi ile, modern savaş bir demo. Kahraman kılavuz!

Sen, silah seçin ve onları vurmaya gerek size op olduğunu hayal.Sonraki alanlara portal açmak için ilk harita üzerinde yol bütün zombileri yok!Düşman vs bu aşırı hayatta kalma oyununda savaş Craft! Sen ölümcül arena 4 ölümüyle ve tek bir misyonu vardır: düşman saldırısı için bir karşı grev yapmak! Hayır hileleri! Sadece Hardcore oyun! Free your mind ... 2 hayatta deneyin!

Hayatta, zaman deneme ve çok oyunculu mod gibi farklı mods ile bu serin FPS tetikçi göz atın. Hepside mükemmel çalışır, bu yüzden Tamam birkaç sunucuları ile çalışmak!
Eğer Minecraft Pocket Edition (pe), Survivalcraft veya Cops N Robbers ve Açlık Mini Oyunlar hayranı iseniz - bu müthiş atıcı denemek gerekir!

Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 30 Aralık, 2013)
Faturalandırma sistemi ile Sabit hatalar! Şimdi paraları satın alma ile sorun olmaz.
Çeşitli hata düzeltmeleri.
Silahların Yeni Noel paketi
Ödül ile Yeni Eğitim Kampı.
Oyun dengesi gelişmeler.
Gerekli Android O / S: 2.3+


Rar Şifresi fullindir.co






0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...