markasonic

Captain Cat v1.0 APK Oyun indir

Captain Cat v1.0 APK Oyun indir

Apk-Paylaş Oyun Açıklaması 



Ama Kaptan Kedi sadece herhangi bir kedi değil. O bir kutu ton balığı açmak için birini bekliyor, onun çanak tarafından beklemez. O Geldikleri gibi balık sevgilisi gibi taze, ve bu balık tutmak için en iyi yolu? Bunu bizzat yakalamak için!

Kaptan Kedi denizin dibinde gizleme sevindirdi ve hazineler için balık bir kanca olarak onun çapa kullanarak, onun tekne yedi denizi geçecek. Ama bilinmeyen suların derinliklerinde gezinmek yol boyunca yüz birçok gizemli tehlikeler vardır, asla kolay değildir. Kaptan Kedi onun açlığını gidermek için yeterli balık yakalamak için bunları aşabiliriz?

Kaptan Kedi yeterli balık alamayan bir karikatür kedi oynadığı, bir tek-tıklama Puzzle Adventure oyunu! 3-yıldızlı bitirmek için amaçlayan, balık çapa rehberlik engelleri ve düşmanları önlemek - ipin mümkün olduğunca az knot kullanarak hızlı bitirme ve yol boyunca 'hazine' toplayarak elde etti. Eğer bu lezzetli balık yakalamak için kayaların üzerinden bir yol gezinmek gibi, deniz nasties ve sucul amigos bir dünya keşfedin.

Özellikler:
75 seviyeleri!
Çekici çizgi film karakterleri!
Benzersiz mekaniği ile egzotik balık!
Muhteşem denizaltı grafik ve tasarım!
Zaman, düğüm ve jeton hedefleri doğrultusunda Ekstra meydan!
Farklı oyun modları seçimi!
Gerekli Android O / S: 2.3+



Rar Şifresi fullindir.co



0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...