markasonic

Forest HD v1.6 Unlocked APK indir

Forest HD v1.6 Unlocked APK indir

Apk-Paylaş Açıklama

Ağaçların arasından güneş ışığı filtreler hafif bir esinti yaprakları rustles olarak. Kuşlar geçmiş çarpıntı ve geyik zengin bitki örtüsü ve bozulmamış ormanda sessiz yalnızlık içinde contentedly otlatmak ise yolda yansıması için Pause.

Doğal tema seçin, ve bir basamaklı şelale keşfetmek olarak orman bozulmamış olur. Veya, dinlenme yol işaretleri de ormanda bir zam çıkmadan önce özel kabin - bu size kalmış!

Kuşlar ile etkileşim ve ormanı geyik bakışları izle.Yaban hayatı, çiçekler, kabin, işaretler, çim, şelale, ve çok daha fazlası özelleştirin!

Birkaç eklenti paketleri sizin için en anlamlı özellikleri seçmek için izin, yakında geliyor:
'Alan Paketi' Eğer uzun boylu sallayarak ot, kelebekler, ek geyik, ve daha bir alanı içeren tamamen yeni bir sahne keşfetmek sağlar.
'Stream Paketi' olarak, yeni özelliklerinden sadece biri bir kova hava koşulları, balık, ve daha değişen berrak sularına yudumlar iken ormanda sarma bir gevezelik dere olduğunu.
'Özelleştirme Paketi' gibi kendi metin ve görüntülerin sahnesinde, günün dinamik zaman, geceleri ateş böcekleri, ve daha fazlası gibi daha kişiselleştirme seçenekleri sunuyor.
Bu görsel çarpıcı canlı duvar kağıdı el yapımı sanat eserleri ile gerçek 3D olduğunu. Pil ömrünü muhafaza ve telefonları, tabletler ya da canlı duvar kağıtları destekleyen herhangi bir cihaz ile harika çalışıyor iken Bizim duvar kağıtları ipeksi pürüzsüz animasyonlar bulunmaktadır.

Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 27 Şubat 2014)
İsteğe bağlı 'Kuzey Woodlands Paketi' satın şimdi mevcuttur! Bu paket tamamen animasyonlu Elk, Moose ve Bear, ve bir kış ortamı içerir.
Ayrıca bu güncellemede:
Şimdi ekrana çift dokunarak orman sahnelerinde arasında hareket!
Yeni interaktif kabin fener
Duman ile yeni kabin baca
Alan Paketi'nden Kelebekler şimdi tüm sahnelerde görünür
Akış Paketi Yeni kırmızı somon
Özel etkinlikler için yeni geçiş
Geliştirilmiş sanat ve animasyonlar
Birçok diğer iyileştirmeler
Gerekli Android O / S: 2.2 +


Rar Şifresi fullindir.co





0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...