markasonic

F-SIM Space shuttle v2.4.093 APK Oyun indir

F-SIM Space shuttle v2.4.093 APK Oyun indir

Apk-Paylaş Oyun Açıklamsı 

F-Sim Uzay Mekiği ile, iOS için bir numaralı uçuş simülatörü nihayet Android geldi. Bu benzeri görülmemiş detay ve doğruluğu, uzay mekiği yaklaşım ve iniş simüle. Asıllı son dakika boyunca Orbiter elinize alın ve John F. Kennedy Uzay Merkezi'nden veya Edwards Hava Kuvvetleri Üssü'nde güvenle touchdown.

Iniş sonra, bir kovalamaca uçak gibi veya kuleden farklı açılardan sizin uçuş, bir tekrar izleyebilirsiniz. Sofistike bir iniş analizi de mevcuttur, ve sadece en iyi pilotlar "mükemmel iniş" puan verilir.

Şimdi indirin ve öğrenin!

Orbiter yaklaşımı yedi kat daha ve iki kat daha hızlı bir ticari uçak yaklaşımı ile karşılaştırıldığında. Iniş sırasında bir planör unpowered çünkü Ayrıca, sadece sağ olsun bir şans var.

Dahil manuel ve öğreticiler baş up ekranında (HUD) ile tanıştırmak ve farklı bir yaklaşım ve iniş aşamalarını açıklar. Biraz pratik ve ilk başarılı touchdown sonra, rüzgâra ya da gece iniş deneyebilirsiniz.

çarpıcı gerçekçilik
Uçuş dinamikleri, rehberlik, navigasyon ve kontrol (GNC) sistemleri ve HUD doğru ve ayrıntılı olarak simüle edilmektedir.

Başlığı hizalama koni (HAC) kalmak ve pist merkez ile uzay aracı hizalayın ve sonra preflare manevra yapmak parlama referans sembolünü takip HUD rehberlik sembolü izleyin. Sırasıyla, dış ve iç glideslopes kalmak için hassas iniş yolu göstergeleri (PAPI) ve top / bar ışık sistemi gibi görsel iniş yardımlar üzerinde bir göz tutmak için unutmayın.


Otopilot kontrol dümeni, hız fren, vites ve paraşütünü edelim, ya da kendiniz kontrol. Cesaretiniz varsa, sıkışmış bir hız fren veya HUD / rehberlik arızaları gibi sistem arızaları simüle.

Seçenek geniş bir yelpazede
Çarpıcı sanal kokpitte komutanın koltuğunda yerinizi alın, ya da farklı harici kamera açılardan uçuş görüntüleyebilirsiniz. Ivmeölçer (eğim) denetimleri veya Orbiter yönlendirmek için (sanal) analog çubukları arasında seçim yapın. Her iki mekik iniş tesisleri Arazi ve dört olası HACs birini seçerek nihai ya da tam yaklaşımları uçmak. Gündüz veya gece iniş, açık veya kapalı gökyüzü, görünürlük, rüzgar ve diğer birçok parametrelerini yapılandırın.

Başarılar ve leaderboards
Bazı pratik alacak, ancak ilk, güvenli, iyi ve mükemmel iniş OpenFeint başarıları ile ödüllendirilir. 15 madalya ve rozetleri toplam üst astronotlar için bekliyor ve iki gizli, gizli başarıları kilidini açabilir. Bir uzman uzay mekiği komutanı oldum sonra, dünyanın en iyi pilotları ile online liderler puanları karşılaştırın.

Bir numaralı başlıktaki
F-Sim Uzay Mekiği dünya çapında uçuş simülasyon meraklıları eleştiriler aldı ve iOS App Store üzerinde en iyi simülasyonları arasında yer almaktadır.

Bu Android sürümü sürüm 2.2 ve 2.4 eklenen bazı özelliklere sahip, iOS uygulaması 2.0 sürümü dayanmaktadır. Biz gelecekteki güncellemeler daha fazla özellik katacak.

Biz Android cihazların çok sayıda üzerinde kapsamlı bu sürümü test ettik. Eğer hala sorun yaşarsanız, bize bildirin ve biz onları düzeltmek için elimizden geleni yapacağız lütfen.

Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 20 Aralık, 2013)
3D ses ve geliştirilmiş ses efektleri
Skorlara ve başarıları
kaydetmek ve tekrarları paylaşın
ayarları ve istatistikleri verilerinin otomatik yedekleme
video kayıt (beta)
Gerekli Android O / S: 4.0 +


Rar Şifresi fullindir.co 




0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...