markasonic

Angry Birds Star Wars HD APK Oyun indir ( v1.5.3)

Angry Birds Star Wars HD APK Oyun indir ( v1.5.3)

Apk Paylaş Oyun Açıklaması

Bir galakside Uzun zaman önce, çok uzak ... umutsuz asi kuşlar bir grup bir galaktik tehdidine karşı kapatma ile karşı karşıya: İmparatorluğun kötü Pigtroopers!

Gizli tabanından çarpıcı Rebel kuşlar, kötü İmparatorluk Domuzlar karşı ilk zaferini kazandı.Savaş sırasında, Asi casuslar İmparatorluğu'nun nihai silah, PIG STAR gizli planlarını çalmak başardı ve Rebel Kuşlar için planlar sunmak için yarışıyor. Şimdi onlar sizin yardımınıza ihtiyacımız var!

Efsanevi Star Wars Angry Birds ile bir epik macera katılın ™ evren! Lightsaber ellerinde, Kuvvet kullanın ve Domuz Star derinliklerine Tatooine çöllerinden galaksiler arası bir yolculuğa Pigtroopers uzakta patlama - Eğer korkunç Darth Vader, Domuzlar Karanlık Lord karşı karşıya olacak! Eğer bir Jedi Ustası haline ve galaksinin özgürlüğü geri miyim?

Zaman lightsaber kapmak ve macera katılmak için!Kuşlar sizinle olsun!

SAAT VE İLGİ ÇEKİCİ oyun saatleri
  Tatooine ve Domuz Star gibi ikonik yerlerde 80'den fazla seviyeleri keşfedin. Imperial domuz, lazer taret, Tusken Raider domuz atlatmak miyim, ve Gücün karanlık tarafı her üç yıldız almak için?

YENİ oynanış mekaniği
İmparatorluk Domuzlar üzerinde büyük hasara yol ışın, Blasters ve Jedi güçler kullanın!

SİZİN KUŞLAR UP DÜZEY
Oynamaya devam ve becerilerini geliştirmek için kuşlar kadar seviye!

SIRLARI VE GİZLİ GOODIES
Tüm R2-D2 ve C-3PO bonus düzeyleri kilidini miyim?

ÜCRETSİZ GÜNCELLEME
Bu epik destan sadece başlangıçtır!

MIGHTY FALCON
Zor bir düzeyde mi takıldınız? Yıldız kazanın ve imha aşağı yağmur Mighty Falcon diyoruz. Yeni hedefleri, başarıları ve oyun!

JEDI'ı YOLU
Genç Jedi için nihai eğitim zemin, bu in-app satın Jedi Master Yoda ile 40 Dagobah Mücadelesi Düzeyleri kilidini!Nihai ışın kılıcı kilidini Jedi Yolu efendi!

Bu sürümde neler bulunuyor: (Güncelleme: 25 Ağustos 2014)
Biz kullanıcı deneyimini iyileştirmek için bazı küçük sorunlar ele. Oynamak için teşekkürler, ve o domuzları haşhaş tutmak!
Gerekli Android O / S: 2.2 +


Rar Şifresi fullindir.co





0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...