markasonic

VIOLETT V1.23 APK + DATA FULL İNDİR

VIOLETT V1.23 APK + DATA FULL VERSION

Tam Set dünyanın efe, tuhaflıklar ve ötesinde şeyler bizim gerçeklik, Violett dikkate değer bir macera oyunu beyninizi zorlayacak sınırları hazırlamak ve tamamen iyileşir.

Boyutu: 251 Mb | Android: 2.3.3 ve yukarı

Sürüklenen anne ve babası tarafından, genç ve isyankar genç kızın kendini Violett gider ve ürkütücü eski bir evin orta yerde. Zorla uzaklıkta ve arkadaşları şehir hayatı; o muhayyel hayat ne kadar sıkıcı kırsal olacak: harcama her gün, her canınız sıkıldığında onu oda ile hiçbir alakası. Ama ne o hayal bile edemiyorum ki sadece birkaç saniye için, she'll hayatının macera var.

Bir ışık kıvılcımı yakındaki fare deliğinden onu yakalar dikkat, o içinde ulaşır ve göz açıp kapayıncaya kadar bir o bambaşka bir yere. Öylesine tanıdık, henüz çok uzak. O kadar muhteşemdir ve henüz tehlikeli. Bir yerde kurbağalar şarkı operalar günlük geçtiği, bahçe gnomes elçileri vardır ve başka bir boyutun gücünü telekinezi değil hilkat garibesi kimse dışarı. Şimdi sadece senin zeka ve şans ona yardımcı olabilir anne ve babası ile birleştirmek.

Raf karmaşık bulmacalar beyninizin ileriye taşımak için izin verecektir. Gücünü kullanın telekinezi sorunlarınızdan kurtulmak için. Kötü mücadele kraliçe örümcek yapmak isteyen sen ona yeni bir kupa. Kullanma senin dokunmatik dolaşmak için güzel ve psychedelic dünya esinlenerek, Alice in Wonderland, Dali ve diğer büyük eserler.


v1.1 Update:
New hint system to help players to move forward when they get stuck.
Some animation improvements.
Other bug fixes.
v1.05 Updated:
Support for full-screen immersive mode.
Fixed crash entering first scene on Adreno 320 devices, ie. Samsung Galaxy S4, Nexus 4, some Xperia Z, and LG phones.

Instructions:
Install apk.
Extract and copy com.forever.violett map into /sdcard/Android/obb/ COPY HERE
It should look like this /sdcard/Android/obb/com.forever.violett
Launch the game.

Tags: Violett apk, Violett apk download, Violett full version, Violett android download, Violett apk data, Violett apk + data direct download, Violett full apk, violett v1.23

v1.23 APK FILE: HERE
v1.23 DATA Obb File Download from any filehoster of your choice: HERE
You can support me by downloading from: HERE


.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...