markasonic

SIMPLEROCKETS V1.5.7 APK İNDİR

SIMPLEROCKETS V1.5.7 APK DOWNLOAD

Kendi roket gemi tasarlayın . Uzaya fırlatmak . Güneş sistemi keşfetmek . Eğer bir roket bilim adamı olmak için gerekenlere sahip olmadığına bakın .

Boyutu: 18 Mb | Android : 2.2 ve yukarısı

Kepler 400 yıl öncedenklemler yazdı ve SimpleRockets derece gerçekçi yörünge fizik modellemek için bu denklemleri kullanır. Onlargüneş sistemi keşfetmek bir patlama yerken oyuncular roket bilimi ve astrodynamics öğreneceksiniz . Busınıf , ya daApp Store üzerinde mevcut beyinsiz oyunbaraj sağlıklı bir alternatif olarak için SimpleRockets idealdir .

Seçin ve roket gemi inşa etmek için birlikte parça bağlamak . Sen roket motorları , yakıt tankları ve diğer Gizmos çeşitli seçebilirsiniz . Hatta çalışan tekerlekleri ile Rover'ı inşa edebilirsiniz . Siz sadece hayal gücünüzle sınırlıdır .

İstediğiniz herhangi bir gezegenden havalanmak . Sen Venüs'ünyoğun atmosferi sayesinde uçabilir veya Merkür'ündüşük yerçekimi yararlanabilirsiniz . Güneşin etrafında kırbaç vegüneş sistemininkadar ulaştığı için kendinizi dışarı başlatmak .

Eğer ,hızlı gidebilir kim olduğunu görmek içindünyanın dört bir yanından gelen diğer insanlarla rekabetuzak sinek , yakıtaz miktarda ,Ay'da arsa ile yörünge , ve çok daha fazlası böylece çeşitli zorluklaroyuna inşa edilir .

What's New:
New Parts:
* RCS
* Solar Panels.
* Docking parts.
* Strut.
New Stuff:
* 4 new levels!
* Sandbox now supports multiple ship launches, so now you can build those satellites.
* Rocket Skins in-app so you can make your rockets look awesome.
* Fuel Transfer Mode when docked (refuel at a space station)
* Rotate parts in editor.
* Map view now shows an atmosphere around planets.

Google Play 

v1.5.7 Download from UploadRocket: HERE
v1.5.7 Download from Zippyshare: HERE
v1.5.7 Download from Solidfiles: HERE

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...