markasonic

Unit Converter Plus FULL APK İNDİR

Unit Converter Plus v1.4.5.1 APK

Unit Converter Plus play.google.com.unitconverter.plus
Unit Converter Plus temiz bir kullanıcı arayüzü ile basit ve samimi bir birim dönüştürücü. Unit Converter Plus daha bir sürüorijinal Unit Converter ve hakkında sevilen her şeye sahiptir. Yeni özelliklerden bazıları şunlardır :

Özellikler :
(Orijinal 60 vs ) 165 ülke Döviz dönüşümleri.
Neredeyse her kategoride ( ** ) için özel birimler oluşturmak için ( yani bir birim eksik vedönüşüm faktörü biliyorsanız kendiniz ekleyebilirsiniz )yeteneği. ( ** ) , Halen özel birimler için izin vermez bir kaç kategori vardır ... Eğer sorularınız varsa bana e-posta lütfen .
Bir İpucu Hesaplama ve basit bir 4 fonksiyonlu hesap makinesi ile yeni bir Hesaplama bölüm .
Ilk başlangıç ​​ekranını ( otomatik olarak favori bölümüne atlamak mümkün olabilir) ve bilimsel gösterimde sonuçlarını göstermek içinayar seçeneği de dahil olmak üzere daha fazla tercih seçenekleri .
Açılan listeden birimleri arama ve filtreyeteneği.
Daha hızlı ve daha verimli olması için optimize edilmiş .
Android 2.3 ile çalışıyor ve (ve üzeri) Froyo için Apps2SD vardır .
Denemek ve 946.000 üzerinde indirilmişorijinal Unit Converter için5900 + değerlendirmeleri okuyunuz . Orijinali sevdim Eğer Unit Converter Plus ile hayal kırıklığına olmayacaktır !

İpuçları :
Sadece Tercihler giderek istediğinizolanları göstermek için dönüşümlerinana listesini filtre - > Esas Listesi Filtre . Ayrıca, menü öğesi ile on / offfiltre geçiş yapabilirsiniz .
" Hızlı Başlat " kısayolunu , Uzun basınsimgesi ve bir menü değiştirmek ya da silmek için, pop - up olacaktırkısayolu değiştirmek veya kaldırmak için izin vermek.
Sizin ekrandaki tuş takımı ondalık noktayı göstermek değilse , sen Tercihler giderektam klavye düzenini kullanarak geri geçiş deneyebilirsiniz - > Tam Klavye Düzeni kullanın.
Eğerpara ekranını açmak ve buoranları indirilen beri bir günden fazla oldu , varsayılan olarak,uygulamageçerli oranlarını indirmeyi dener . Sen Tercihler giderek bu kapatabilirsiniz - > Otomatik Güncelleştirme Döviz .
Eğersevdiğim dönüştürme listesine Uzun basın daha sonra belirli bir favori silmek istiyorsanız silmek içinbir ve bir pop - up Bunu silmek sağlayacaktır .
Bir dönüşüm Uzun basın çıkışını kopyalamak istersenizsonuç kutusu ve bir pop - uppanoya kopyalamak için izin verir . Sonra Uzun basıngiriş değeri kutusu seçin ve yapıştırma yapabilirsiniz .
Bu sürümde neler var : ( Güncelleme: 28 Aralık 2013 )
Eklenen Fransızca çeviri (teşekkürler Mexance ! )
Renamed Hız / Speed ​​sadece Hız ( daha doğru olmak için)
Sabit bildirilen hata
Gerekli Android O / S : 2.1 +

Screenshots :
 
Unit Converter Plus - screenshot
Unit Converter Plus - screenshot
Unit Converter Plus - screenshot
Unit Converter Plus - screenshot
Unit Converter Plus - screenshot Unit Converter Plus - screenshot

Download : 1Mb APK

İNDİR

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...