markasonic

Scoop Excavator FULL APK İNDİR

Scoop Excavator v1.0.1 APK

Kepçe - Ekskavatör play.google.com.ScoopExcavator
Sizin Digger Boom , Kepçe etkinleştirin Salıncak ve onlar büyükbabasının şantiyede yaptığı gibi dokunmatik joystick tam işletim şaşmayın . Scoop Excavator gerçekçi ve eğlenceli kontroller ağır ekipmanı çalıştırmak için herkesin çocuksu merak kıvılcım .

Komple iş maaş kazanmak , ya daSandbox yaratıcı ücretsiz oyun , yıkım , ve fizik tabanlı bulmaca zevk . Kir iledamperli kamyon yükleniyor SAE veya ISO joystick kontrolü desen yaseçeneği ile kolaydır . Daha deneyimli operatörler için , her kontrol deseni aynı anda her joystickiki hareketlerini birleştirerek , gelişmiş bir ayarı vardır .

Dişli vites , hidrolik tıslama , yükselmeye vehorozlar , eski moda sıkı çalışma ile parlıyor. Şey ... tam olarak değil. Scoop sıradan bir ekskavatör gibi görünen etrafında dayalı olsa da,işler , görevler ve misyonlar ama sıradan bir şey olacak .

Sen Foreman Chuck altında çalışanzevk var . Chuck kalp ve mide zayıfsoluk içeri içinegirmek cesaret etmem inşaat işleri mücadele tanınıyor

Kepçe - Ekskavatörson high-end mobil cihazlar için geliştirilmiştir .

, Yaklaşan güncellemelerikir olsun istek yeni özellikler , fikirler önermek , ya da teknik destek almak www.yawsum.com ziyaret edin. Biz sizin için bu oyunu yapıyolar !

Bu sürümde yenilikler: ( Güncelleme: 4 Aralık 2013 )
Güncelleme bulmaca
Sandbox yeni ürün
İş 3 kaldırıldı Sarı Hat Penaltı
Küçük hata düzeltmeleri
Gerekli Android O / S : 4.1 +

Ekran :
Screenshots :
Scoop - Excavator - screenshotScoop - Excavator - screenshotScoop - Excavator - screenshot

Download : 80Mb (APK+OBB)

İNDİR

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...