markasonic

Smart Volume Control 1.1.4 FULL APK indir

Smart Volume Control+ v1.1.4 APK




Akıllı Ses Kontrolü + play.google.com.SmartVolumeControlPlus
Tamamen özelleştirilebilir profil SVC + temelini oluşturur . Akıllı zamanlama kullanarak , ya da yere GÖRE , elle geçiş yapabilirsiniz . Ayrıca, nihai Hız Ses modu , kulaklık modu ve daha birçok hoş özellikleri olsun.

Özellikler :
tamamen özelleştirilebilir Profilleri ses
hacimleri kurulum , Bluetooth , WiFi , mobil veri , Uçak modu , çağrı yönlendirme , Ekran parlaklığı ve to
Seçilen kişiler için Sesi kapatmak veya yükseltmek
Zamanlayıcılar , Mekanlar ve Takvim olaylar profiller geçiş
Hız modu ve Kulaklık modu hacmi
Ev ekranından hızlı ve rahat kontrol için tasarlanmıştır 23 Widgets
sizin AndroidRenk ve ayarlar ile mükemmel bir uyum için çeşitli uygulama ve Widget derileri
13 dilde lokalize : ENG , SPA , POR , FRE , GER , RUS , KOR , CHI , JPN , ITA , POL , CZE , SLO
TIMERS TARAFINDAN PROFİLLERİ
Elle hacimleri ayarlama yorgun musunuz? SVC + ile sayaçları kullanarak profilleri aktivasyonu zamanlayabilirsiniz .

Sabah geri yüklemek , hatta üzerinde WiFi veya mobil veri dönüm ve kapalı , geceleri kısma zil hasta mı? SVC + Akıllı zamanlama sizin için yapabilir .

YERLERİ İLE PROFİLLERİ
En sevdiğiniz yerleri ekleyin ve geçerli konuma GÖREuygulama geçiş profilleri sağlar. Çok kolay , sadece sürükle ve harita üzerindepim bırakın , ya da uygulama geçerli konumunuzu bulalım .

Bluetooth ve çalışmak için yolda Mobil veri kullanımı , ve daha sonra ofiste yerine WiFi etkinleştirmek istiyor musunuz ? Aracınızın ve ofis yerini parkı ikiyer ekleyin ve geri kalanı dikkat çekmek için SVC + izin ! Her şey sizin özel ihtiyaçlarına uyacak şekilde Eylül ayında olabilir .

ETKİNLİK TAKVİMİ İLE PROFİLLER
Eğer yoğun bir program var mı? Profilleri takvimdeolaylar açık olsun. Yapmanız gereken tek şey olayınbaşlık veya açıklama için bir profil etiketi eklemektir.

Takvim için yardımcı program olayları mu ? Doğru bir toplantı önce telefonunuzu kurma üzerinde zaman kaybetmeyin . Takvimdeetiketleri sayesinde ,yardımcısı ona / onu bile ileri tüm sesleri veya tüm aramaların kısar bir tercihi etkinleştirmek için edebilmek olacaktır .

Uygulama kullandığınız ya da telefonunuza senkronize herhangi bir takvim ( Gmail , MS Exchange ve daha fazla) ile uyumludur.

HIZ MODU SES
Eğertoplu taşımamüzik dinler misiniz ? Bumüzikotobüs durağında çok yüksek Yani sizi rahatsız ve sürüş sırasında zar zor duyuyor mu ? Sabit ses ayarı Manuelmüzik keyfi bozulmadan mu ? Que GÖRE hacmi dinamik hareket hızını ayarlayabilirsiniz , hacim SVC + ve Hız modu ile işitme daha iyi davranın.

MODE KULAKLIKLAR
Eğerkulaklık müzik dinlemek ve aynı zamandakulaklık yanlışlıkla sökük bile , telefonunuzun yüksek sesler , örneğin tarafından mahçup olmayacak, emin olmak ister misiniz doktorunuzun bekleme odasında ? Kulaklık takılı zaman sesler sessiz sağlar olduğunu kulaklık modu. Kulaklık tekrar takılı bir kez Ayrıca, arka ses geri yükler.

SESSİZ MOD ALGILAMA
Eğer öğle yemeğinden sonra bir şekerleme almak istiyor musun ve en az yarım saat rahatsız edilmek istemiyor musun? SVC + sessiz veya titreşim modu algılar ve otomatik olarak seçilen bir süre sonra Ses Artırma bir seçenek sunabilir .

PİL ÖMRÜ
Eğer Acerca meyilli yaşam endişe duyuyor musunuz? Başından itibaren uygulama mümkün olan en küçük enerji var Talepleri için tasarlanmıştır . Onun tüketimi en aza indirilmiştir . Ayrıca, yoğun enerji sınırlayabilir ya da tamamen uygulama ayarları özellikleri devre dışı bırakın.

DESTEK
Uygulama SVC + savaş en son 4.1 Jelly Bean Android tüm desteklenen sürümlerinde kadar test edildi . Test cihazları geniş Galaxy Nexus , HTC Desire HD , HTC Hero , Samsung Galaxy Gio ve daha fazlasına göre kurulan edildi . Çok tablet için optimize edilmiştir .

Bu sürümde neler bulunuyor : ( Güncelleme : 6 Eylül 2013 )
Profil bağlı Wi - Fi ağı ( SSID / MAC ) dayalı anahtarlama
Profil bağlı Bluetooth cihaza bağlı olarak anahtarlama
Takvim olayın başlık veya açıklama herhangi bir dize ile anahtarlama
GPS / kapatmak için yeteneği ( Android 4.3 > )
Gerekli Android O / S : 2.1 +
Kullanıcı yorumları
Çağlar GENÇ avatar image
Çağlar GENÇ 28 Nisan 2013
Kullanışlı ama çok karışık Gerçekten çok başarılı ve kullanışlı bir uygulama. Önceden hazırladığınız profillerle telefonunuzu tek tuşla ortama göre davranmasını sağlayabiliyorsunuz. Mesela evdeyken zil sesini biraz kısıp titresimi kapatabiliyorsunuz. Ama bir sorun dikkatimi çekti. System sesi ayarı telefon görüşmesi yaptıktan sonra haberiniz olmadan değişebiliyor. Sorun bildirdim bakalım dikkate alicaklar mi. Bu arada programın türkçesi yoktu sanırım şimdilik ıngilizce kullanıyorum. Çok detaylı bir program olduğu için biraz karışık.

Download: 7Mb APK

ALTERNATİF 1 İNDİR
ALTERNATİF 2 İNDİR

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...