markasonic

Real Steel HD v1.2.10 FULL APK İNDİR

Real Steel HD v1.2.10 APK,

Real Steel HD play.google.com.RealSteel
AndroidSADECE resmi " Real Steel " oyun . Şimdi Playphone Sosyal Oyun Network !
Real Steel 2000 £ robotlar ölümüne bir no-tutan men savaşlarda mücadele nerede ,yakın gelecekte Eylül ayında bir yeraltı dövüş oyunu.

Bir Smash tüm platformlarda Milyon üzerinde 6 İndirme ile Hit .
Hugh Jackman oynadığıDreamworks film , göre , Real Steel ölümüne bir no-tutan men savaşlarda 2.000 £ robotlar mücadeleyakın gelecekte Eylül ayında bir yeraltı dövüş oyunu vardır.

Harika Yeni Özellikler ve Robotlar ile son güncellemeyi alın !
Şimdi tanıtan - Albino - ' The Great White Hope ' . O zırh kaplama elemanı sodyum ile benzersiz bir Alman Ligi Robot . Bu robo - kas bir şey için tasarlanmıştır Sanayi - gücü 702LBS Tartım sadece , kendi rakipler RIP !
Yeni Turnuva Modu : gelişmiş istatistikleri ve yeni bir görünüm ile özel Special Edition ' Atom Altın ' Robot kilidini açmak için tüm Katlı savaşın ve kazanın!
Survival Modu: Real Steel inYeni Oyun Modu ! Test ve bu sonsuz battling robot modunda yeteneklerinizi kanıtlamak . Ne zamandır halka yaşayabilir ? Çelik gerçek spor yeteneklerinizi test edin! Şimdi mücadelede olsun!
Çelik gerçek spor yeteneklerinizi test edin! Şimdi mücadelede olsun!

Bu filmdediğer robotlar ile kavga Ayrıca yaşayabilirsiniz : gibi - Atom 'Halk Şampiyonu ' , Zeus'unRobotlar Kralı '; Twin Cities ' Güç İki Başlı Kulesi ; Pusu 'Çizgi Roman Kırıcı ' , gürültülü Boy 'Manga Mangler '; Midas'ınAltın - Blooded Killer '; Metro 'Yüzük Frankenstein'ın Canavarı '; Gridlock 'Bronz Body Builder Bot '; Axelrod ' Spinning Wheel Yumruk Fighter '; Blacktop ' CehennemBot Out ' ; altı Shooter ' RoboTown en Şerif '; BlacJac ' İnanılmaz bir el ileCasino Bot ' ; Mavi Bot 'Elektrik Mavi kavgacı ' ; Aqua Bot ' Derin gelendalgıç Bot ' .

En iyi performans için, indirme ve ilk boks maçı başladıktan sonra diğer uygulamalar ve yeniden çizme cihaz kapanış tavsiye ederiz.

Hemen indirin ve eğlence en iyi deneyimi !

Bu sürümde yenilikler: ( Güncelleme : 5 Eylül 2013 )
Bu harika Özellikler deneyin:
Robot : Abandon - 'Buz - Soğuk Mekanik Dağ '
Hata düzeltmeleri ve Performans Yükseltme
Gerekli Android O / S : 2.2 +

Ekran :
Real Steel - screenshotReal Steel - screenshot

Download: 18MB APK

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...