markasonic

Real Racing 3 v2.6.0 [Mod Hileli+Cars]

Real Racing 3 v2.6.0 [Mod Hileli+Cars] APK indir

 Oyun Açıklaması

Real Racing 3 resmi lisanslı parçalar,kapak var apk var 22-araba ızgara sürekli genişleyen kadrosu özellikleri ve Ferrari, Porsche, Lamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti ve Audi gibi yapımcıları 70 üzerinde titizlikle ayrıntılı araba. Artı sosyal Skorbordlarınızı, Zaman Denemeler, Hayalet Zorluklar ve yenilikçi Time kimseye, her zaman, her yerde yarış için izin, Multiplayer ™ (TSM) teknolojisi kaydırılmış.

GERÇEK ARABALAR
Ferrari, Porsche, kapak var apk varLamborghini, Mercedes-Benz, Bugatti ve Audi gibi yeni üreticilerin kaçırmayın - Henüz otomobil Real Racing en büyük liste sürün. 70 üzerinde yoğun detaylı araç tekerleği alın ve otantik bir 22-araba yarışı ızgara üzerinde yeteneklerinizi test - herhangi bir el üzerinde en epik bir yarış deneyimi.

GERÇEK TRACKS
Son gelenler Circuit dekapak var apk var Catalunya ve Dubai Autodrome, artı Mazda Raceway Laguna Seca, Circuit de Spa-Francorchamps, Silverstone, Hockenheimring ve dahil olmak üzere dünya çapında üst konumlardan, çoklu yapılandırmalarda 12 gerçek parça tam bir sanatçısını üzerinde lastik yakmak daha birçok .

GERÇEK KİŞİ
Onlar çevrimdışı olsanız bile - bir şey daha önce gördüm gibi, bizim yenilikçi Zaman Multiplayer ™ istediğiniz zaman kimseyi, yarış sağlar Kaydırılmış! Her kariyer etkinliği arkadaşlarınızın tam etkileşimli AI-kontrollü zaman kaydırmalı sürümleri yanı sıra, dünyanın dört bir yanından gelen diğer oyuncular ile doludur. Real Racing 3, şimdi de size iyi öğrenmek ya Arkadaş bir rekabet başlamak için izin, Time Trial Hayalet Zorluklar sahiptir.

HİÇ FAZLA SEÇİMLER
Kupa yarışları, Eliminasyonların,kapak var apk var Dayanıklılık zorlukları dahil olmak üzere 1500 olayları üzerinde rekabet ve Yarışları sürükleyin. Aracınızın performansını maksimize etmek yükseltmeleri çeşitli bir dizi seçin. , Kamera açıları çeşitli eylem görmek kişisel tercihinize HUD ve ince ayar kontrolleri çimdik.

PREMIER RACING DENEYİMİ
Olağanüstü Nane ™ 3 Engine tarafındankapak var apk var güçlendirilmiştir, Real Racing 3 özellikleri araç hasar, tam işleyen dikiz aynası ve gerçekten HD yarış için dinamik yansımalar ayrıntılı. Şimdiye kadar en gelişmiş çapraz-platform sosyal ve rekabetçi yarış topluluğu ile zengin, next-gen oyun keyfini çıkarın. Real Racing 3 tüm sunar ve her güncelleme ile sınırları zorluyor.

Her yerde, herkes için kesin yarış deneyimi hoş geldiniz.

Bu sürümde neler bulunuyorkapak var apk var: (Güncelleme: 23 Eylül 2014)
Real-Time Multiplayer dahil olmak üzere Klasik Lamborghini Update arkadaşlarınıza karşı yarış!
Real-Time Multiplayer: hazırlanması ile yoğun 8-oyuncu, çapraz platform, gerçek zamanlı yarış yarışın.
Klasik Lamborghini: efsanevi Countach ve Miura keşfedin.
Racing School: ÜCRETSİZ BMW Z4 sDrive35is bizim Racing School becerilerinizi bilemek ve kazanın!
Classics Clash: 3 ikonik üreticileri tarih yapmak için savaş.
Geliştirilmiş Yarış tekrarları: gerçekleşiyor TV tarzı eylem gör.
Gerekli Android O / S: 4.0 +

Rar Şifresi fullindir.co




0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...