markasonic

Myth Defense 2: DF Platinum v1.3.5 APK+DATA

Myth Defense 2: DF Platinum v1.3.5 APK+DATA Full  Son Sürüm

Myth Defense 2 DF Platinum APK Oyun Apk-Paylaş

Işık Kuvvetleri Karanlık Güçler atağını önledi ve saldırıya geçti.
Şimdi karanlık taraftakapak fotorafarı kavga. Işık ve karanlık arasındaki dengeyi yeniden! Kuleleri ve orklar, Goblinler ve Necromancers teknolojilerini kullanarak tuzakları oluşturun.

Taktik becerilerini çeşitli kulelerin etkileri birleştirerek ve arazi özellikleri kullanarak göster. Işık düşman ordularının saldırısından Karanlık Güçler kalesi koruyun!

UYARI!
Platinum Version in-app alımları olmadan app ücretli bir bağımsız olduğunu unutmayınız. Bu tüm Tam Sürüm ve tüm DLC paketlerini içerir.
Eğer in-app alımları beğenmezseniz, birinde tam Mit Savunma 2 içerik app ödenen almak ve toplam bedelin% 20 tasarruf!
Eğer zaten isterseniz Tam sürümün DLC kampanyaları satın alabilirsiniz olarak Platin sürümünü satın almak için hiçbir sebep yoktur, tam sürümünü satın ettik.
Özellikler:
Savaş modunda 6 haritalar + rastgele bir harita
Kampanya: 10 + 50 misyonlar ve 2 modları geçmek için: Normal ve kahramanca
ekstra kampanyalar dahildir: Kuzey İtalya'daki Mart, Tropikal Assault
misyon için Glory Noktaları miktarının artırılması başarıları,
farklı beceri geliştirme
Kuleleri 24 türleri ve 3 teknolojik branşlarında tuzaklar 3 tip (orklar, Necromancers, Goblinler)
canavarlar ve kuleleri özel özellikler
Runes kuleleri güçlü yapmak, ve Simya runes oluşturmak için
arazi özellikleri: Zor arazi, hareketli platformlar, vb
Sertlik 40 seviyeleri.Seviyesi yüksek, daha büyük ödül
çok dilli arayüz
Orijinal panoramik ses ve müzik
in-app alımları hayır!
Biz Mit Savunma ilk bölümünü sevdim Işık Kuvvetleri komutanları, bu bölümde yeniliklerle hoş bir sürpriz olacağını umuyoruz:
Canlı, Makine ve Magic: Düşmanlar artık sınıflara ayrılır. Bazı kuleleri bir kapak fotorafarısınıfın sadece birimleri etkiler.
Eğer kuleleri inşa edebilirsiniz savaş hareketli platformlar. Bir kule ile bir platform düşman birimleri mümkün olduğunca yakın hareket ve onlara saldırmak olacaktır.
Bazı birimler (Cüce ve Paladin) zırh giymek. Zırh düşük fiziksel hasar% 80 emer. Zırh eşiğiniz alanında bir düşman birimi dokunarak görebilirsiniz ünite açıklaması gösterilir. Kule zırh eşikten daha fazla fiziksel zarar verirse, zırh yıkar ve birim tam hasar değerini alır. Zırh hasar diğer türleri (yangın, büyü, vb) birimleri korumak değil
Çeşitli temelde yeni kuleler:
Korku Kulesi: Birkapak fotorafarı süre için kuleden çalıştırmak için onları zorlayarak, düşman birimleri korkutuyor. (Bazı birimler korkusuz olsa) Bir düşman sadece bir kez korkmuş olabilir.
Lanetli Kule: Normalde baz zarar sürgünler ama geçici gücünü çoğalmaya paralar ile şarj edilebilir.Düşman biriminin sağlık baz hasarı aşmıyorsa, kule ekstra puan harcamadankapak fotorafarı onu öldürürüm.Birim ise güçlü kule yeterli ekstra puanları daha fazla harcama, onu öldürmek için çalışacağız.
Jet Mace: yatay kapak fotorafarıveya dikey olarak büyük bir kirpi top ile vuruyor. Bazı yıkıcı Gücü her zaman kaybetmeden birkaç düşman birimleri vurur.Top bütün enerjisini kaybeder kadar uçmaya devam ediyor.
Radyoaktif kuleleri (Uranyum ve Plütonyum): ateş, ama sürekli zarar yarıçap içindeki tüm birimleri ışımaya yok. Birimleri (Veba veya Zehir Örümcek Kule ile) Golem ve enfekte radyasyona karşı savunmasız.
Gerekli Android O / S: 2.3+

Rar Şifresi fullindir.co



0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...