markasonic

Galaxy on Fire™ Alliances v1.8.0 APK+DATA

Galaxy on Fire™ Alliances v1.8.0 APK+DATA Full Son Sürüm

Galaxy on Fire™ Alliances  APK+ DATA  Tek Part Olarak  ile indirebilirsiniz.

Yangın Galaxy -kapak fotorafarı İttifaklar terrans, Nivelians veya Vossk bir up-ve-gelen Komutanı rol koyar. Iddia ve Shroud Bulutsusu olarak bilinen galaksinin şimdiye kadar keşfedilmemiş bir kısmını fethetmek için kararlı, sen son sınırına ötesinde şöhret ve servet aramaya ortaya koyacaktır. 

BİRLİKTE BANDI VE BİR OLARAK RISE 
Güçlü bir ittifak ve uzay tahakküm epik peşinde birbirlerine yardımcı. Ticaret kaynakları, dövizkapak fotorafarı istihbarat raporları ve saldırı stratejileri ve savunma planları yapışık gebe. Düşmanlarına bağlılık gücünü göstermek ve katılımcıların onlarca destansı uzay savaşları hakim! 

Benzersiz bir oyun deneyimi 
• İlk Multiplayer Oyunu GOF evrenin ayarlayın 
• Kolay erişim İttifak ve PvP oyun 
• Özellikle dokunun Cihazlarda Mobil Kullanım için tasarlanmış 
• High-end 3D Grafik ve muhteşem SFX 
• Cep Boyutu bir bütün Evren 

GÜVEN ORTAMI 
High-end 3D grafikler ve büyüleyici co-op oynanış, on Fire Galaxy ile - İttifaklar akıllı telefonlar vekapak fotorafarı tablet bilim-kurgu strateji MMOs için yeni standartlar belirliyor. Ve basın bu işaretleri olduğunu iddia ederek,kapak fotorafarı onu seviyor "savaş hikayeleri bir potansiyel zengin bir kaynak" (Modojo) bu "çok net oyunlar bu tür için çıtayı olacak" (imore). 

BAĞLANTILAR VE RESSOURCES 
Burada temel kaynaklarından ve yerler--gitmek için hevesli kapak fotorafarıGOFA oyuncular için bir sayı. Onları kontrol edin ve diğer Komutanlarının Deep Silver FISHLABS personeli ile temasa yanı sıra bin olsun! 

Gerekli Android O / S: 4.0.3+

Rar Şifresi fullindir.co





0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...