markasonic

Time Tangle - Adventure Time v1.0 APK+DATA Oyun indir

Time Tangle - Adventure Time v1.0 APK+DATA Oyun indir

Apk-Paylaş 

Oyun Açıklaması 



PUNCH ŞEYLER
Ah, çıtçıtlı! Finn Zaman Totem kırdı ve tüm zamanların kadar junked. Şimdi gün ... delme kurtarmak için tek bir yolu var! Ooo Land düzeni sağlamak için 'uçuştuğu yumruklarını gönderin.

SONSUZ ARAYIŞLARI
Savaş kötü adamlar, peeps kaydetmek sandviç toplamak ve bir non-stop macera uzayzamanı yeniden.Zaman Totem arayışı jeneratör sayesinde, eğlenceli bitmeyecek!

NE GİBİ ARKADAŞLAR
Zaman akışında sizin arkadaşlarını kurtarmak, sonra da müthiş saldırıları salmak. Jake, Lady Rainicorn, Alev Princess, LSP'de gelen yedekleme için Çağrı Kaz seçin, ve James Baxter!

Beastly KÖTÜ ADAMLAR
Toe-to-toe git Lemongrab Maja Sky Cadı, Dev Goo Kafatasları, Orman Sihirbazı ve Beast kendisi ile! Şekil geri vakit kamçı onların izmaritlerini yendi.

SÜPER TAZE VO
Zaman Arapsaçı Finn ve Jake bazı lezzetli cutscenes ve% 100 orijinal seslendirme içerir! Bu matematik gibi.

, Durulama, tekrarlama, koş yumruk. ZAMAN arapsaçı tüm zaman yeniden!

İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca (Latin Amerika), Portekizce (Brezilya), Rusça, Türkçe, Arapça, Basitleştirilmiş Çince, Korece, Japonca: Bu ​​oyun aşağıdaki dillerde mevcuttur

Bu uygulama ile herhangi bir sorun yaşıyorsanız, advanced.platforms@turner.com bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Eğer kullandığınız hangi cihaz ve işletim sistemi sürümü içine çalışan yanı sıra konum sorunları hakkında bize bildirin.

Gerekli Android O / S: 2.3+


Rar Şifresi fullindir.co 







0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...