markasonic

Real Boxing™ v1.8.0 APK Oyunu indir

Real Boxing™ v1.8.0 APK Oyunu indir

Apk Paylaş  Oyun Açıklaması 

Gerçek Boks ™ size en heyecan verici getiriyor, hiç şimdiye kadar Android görülen çubuklu mücadele eylem tutan Real Boks inanılmaz grafikler yakın eylem hiç mümkün düşünce daha sizi NVIDIA Tegra 3 işlemci ile çalışan cihazlar için optimize edilmiştir. 

Gerçek boksörler artı güçlü Unreal Engine 3 muhteşem grafikleri ultra-gerçekçi hareket yakalama özelliği, ter ve kan hava doldurmak görürsünüz ve her kanca, yumruk hissediyorum, ve Real Boks, en heyecan verici boks oyunu aparkat olacak henüz Android.

İnanılmaz 3D Grafik & Sound 
Şaşırtıcı Unreal destekli grafik ve hareket yakalama gerçekçilik şaşırtıcı düzeyde oluşturun. Her yumruk ile ter ve kan sinek izlemek ve rakibin yüzünü alarak yaralanma görmek; o senin en büyük KO yavaş hareket eylem tekrar zevk. 

Kalabalığın kükreme Deneyimi 
Otantik yorumu ile atmosferik arenalarda Fight. , Kamera ampul flaş görmek, duymak ve gerçekten orada konum gibi kalabalığın kükreme hissediyorum. 

İnanılmaz Derin Oyun 
Take-on Kariyer Modu 30 üzerine kavgalar ve üç kemer başlıkları ile fethetmek için. Kendi benzersiz ve adaptif dövüş stilleri ile 20 rakiplerle mücadele sonra ip atlama ipi, ağır çanta ve mini torba dahil mini oyunlar ile boksör tren. Ayrıca KO oynamak ve bir enerji artırmak için bir tur sırasında MiniGames Clinch. 

Ekstra özellikleri ve Özelleştirme ile Paketli 
Yeni ekipman, ekstra rakipler ve giyim kilidini. Saç, ten rengi, dövmeler ve giyim: senin dövüşçünün görünümünü özelleştirin. 

Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 31 Temmuz 2014) 
Biz sunucuları eğitim oldum. Şimdi yeni ve heyecan verici Haftalık Turnuvalarında daha da katılımcılara idare edebiliyoruz. 
Gerekli Android O / S: 2.3 +

Boyut: 253 MB


Rar Şifresi fullindir.co






0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...