markasonic

Joe Dever's Lone Wolf v3.0.2 APK+DATA OBB indir

Joe Dever's Lone Wolf v3.0.2 APK+DATA OBB indir

Apk Paylaş  

APK Oyun Açıklaması 

Hem uzun zamandır meraklıları ve yeni hayranları için yeni bir gamebook deneyimi: Dünyaca ünlü yazar Joe Dever efsanevi Kai Efendisi oynadığı yeni bir macera oluşturmak için Forge Cevap ve Atlantyca Entertainment ile takım kurdu.

SİZ HERO ARE VİDEO OYUN

Sihirli Tome açın ve Magnamund efsanevi dünyasına girin: karakter yaratmak ve kendine özgü özellikleri ve özel güçleri, güçlü Kai Disiplinler onu özelleştirmek.
Hikayenin yolunuzu olun ve tutum dayalı seçimler yapmak ama dikkatli olun: onlar nihai zaferi ... ya da ölüme yol açabilir.

KENDİNİZİ KANITLAMAK
İşler zorlaştığında, hiçbir zar gidiyoruz: mücadelenin gerçek heyecanını hissediyorum, öldürücü silah ve teknikleri mastering. Kılıçlar, sancaklar ve eksenler: Bir kalkan veya onları çift wielding donatılması stil tanımlamak.
Eğer düşmanları üzerinde avantajı kazanmak gerekir mi? Böyle Mindblast, Hayvan Akrabalık, Sixth Sense veya Örtülü olarak Kai Dalları, gücünü açığa çıkarın ...
... Ve henüz bitmedi de: Güneşin Kılıç olarak bilinen güçlü Sommerswerd, Darklords acımasız memurları arasında bile güçlü yenmek için hizmetinizdedir.

KURDUN DÖNÜŞ
Geri 80'lerde, Joe Dever Lone Wolf destan doğurur. Birçok çağdaş oyun bu gamebooks, "sen kahramansın" doğrusal olmayan kitaplar onların fantastik kurgu için tutku ve roleplaying sayesinde keşfettim.
Eğer Kai Düzenin bir emektar üyesi, ya da paketin bir yeni üye olsun, Joe Dever en Lone Wolf epik bir hikaye, zorlayıcı mücadele, derin karakter özelleştirme ve büyük replayability ile meşgul olacak!
Şimdi Joe Dever Lone Wolf, indirin ve "Kar üzerinde Blood" 1st Yasası oynarlar. Rockstarn bir sınır kasabasını kurtarmak ve Helgedad bir Darklords şeytani planları ortaya çıkarmak!

Sommerlund ve Kai!

Özellikler:
Joe Dever tarafından yazılmış yepyeni bir macera!
Derin ve karanlık Lone Wolf yeniden tasarlanması, onun dünya ve onun düşmanları ile çarpıcı 3D grafikler ile gelişmiş gamebook deneyimi,
Kendi karakterinizi oluşturun ve Kai Dalları, özellikleri ve dişli farklı kombinasyonlarını deneyin
Birden çok seçenek ile kendi hikayesini yazın
Sizin kahramanlık gerçekten -no rasgele sayı tablosunu veya atmak için zar sayar gerçek bir dövüş sistemi,!
Kendi özel saldırılar ile Güneş'in efsanevi Kılıç,
Elle çizilmiş resimler ile gerçek bir ortaçağ tome
Mekaniği lockpicking beceri ve strateji fazladan bir katman eklemek için
Tekrar Oyna farklı seçimler yapmak ve yeni yollar ve dövüş stilleri keşfetmek!
Bu sürümde yenilikler: (Güncelleme: 6 Ağustos 2014)
Act 3 - Shianti Salonları artık kullanılabilir.
Oyun dükkan veya ön-satın alma Season Pass ile tüm bölümler içinde Act 3 kilidini. Zaten Sezon Geçiren satın aldıysanız, size Act 1 bitince 3 otomatik olarak açılacak Yasası veya yüklemek zaman uygun bir oyun kaydedin.
Gerekli Android O / S: 3.0+


Rar Şifresi fullindir.co





0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...