markasonic

Guardians of the Galaxy LWP (Premium) v1.01 APK

Guardians of the Galaxy LWP (Premium) v1.01 APK

Apk Paylaş 

 Oyun Açıklaması 

Star-Rab, Roket Raccoon, RESMİ Marvel Studios Live Wallpaper deneyim Groot, Gamora ve drax'la katılın ...

-; Çabuk öfke ve hızlı çizmek için Rocket, yabancı bir rakun: sevimli lideri Star-Rab ve onun kabadayı ekibi tanışın Groot, Rocket'in güvenilir dost ve müttefik; Gamora gizemli suikastçi; ve drax Destroyer arayan intikam.

Takımın uzay gemisi, Milano sahip, Marvel Studios film dayalı Galaxy Canlı Duvar Kağıdı Guardians, ücretsiz sürümü indirin.

Android cihazınız için bir batarya göstergesi olarak iki katına Milano'in egzoz yakın dikkat!
Kaydırın ve vuruyor ve cihazınızın pil dolu ve daha sonra yavaş yavaş karartır ve güç tüketir olarak kırmızı döndüğünde yeşil ışık titriyorsa olarak izleyebilirsiniz.

Cihazınız sıfır iktidara yakın aldığında ücretsiz pil göstergesi kırmızı yanıp söner ve Milano egzoz "deposunu doldurmak" için hatırlatan, tükürükle başlayacak!

"Ben Groot duyuyorum." - Groot

Bu bir yükseltme daha sizin için yeterli Guardians eylem değilse birkaç unlockable prim seçenekleri ile siparişe bulunuyor.

Her karakter için interaktif istatistik görüntüler ile tam takım line-up featuring Canlı Duvar Kağıdı prim sürümü kilidini açabilir.

Bir kez kilidi ve ekran, onların istatistikleri görüntüleyebilir ve bazı ses kliplerini dinlemek için ekibin herhangi bir üyesi dokunabilirsiniz.

Ayrıca, bilinen evrenin herhangi bir potansiyel tehdit aşırı gelip yardımcı olmak için, Galaxy Canlı Duvar Kağıdı Guardians size e-posta teslim edecek, bir aşırı yatıyordu kapsayan ana ekranınızın şeklinde arama ve metin uyarıları cevapsız!

Eğer boşa zaman bir kaza gibi hissettiğiniz, günü, saati ve yerel hava yanı sıra, huysuz bir ses özellikleri prim Saat Widget, (komik olsa), Rocket kilidini!

Galaxy Saat Widget Guardians ana ekrana ayarlı iken keşfetmek için lil 'ace atış burada ve orada sizin gibi küçük sürprizler için zaman ezberden duyun.

Eğer galaksi ve Android cihazınızı korumak için hazır mısınız? Sonra Sticker Widget paketini açmak ve her yerde ana ekranda Galaxy Guardians yerleştirin! (Bütün takım 5 üye temsil - Star-Efendimiz, Rocket, Groot, Gamora ve drax'la!)

Eğer galaksi tasarrufu ile daha fazla yardıma ihtiyaç gibi hala hissediyorum ..?

Her zaman, anahtarlarını bulmak ucu taksitli ve savaşta önce makyaj yapmak, böylece unlockable prim telefon iletişim avatarlar ve yardımcı bir el feneri, hesap makinesi ve ayna gibi, vardır!

Evrendeki bile en dengesiz kötü etrafında Android telefon ya da tablet en kahraman cihaz yapma, Bu uygulamayı wields süper gücü kadar durmak mümkün olacak değildir.

Bütün galaksi izliyor olacak, (ve indirme), Galaxy Guardians ... heyecanını kaçırmayın; bugün yükleyin!

Tam cihazlar ve tabletler için optimize edilmiştir.

Galaxy Canlı Duvar Kağıdı Guardians up-to-date cihazınızın gelen tüm metinlerin ile kalmak ve cevapsız çağrıları yardımcı mürettebatı sağlamak için READ_SMS ve READ_CALL_LOGS kullanır. Eğer uygulamanın prim seçenekleri kilidi varsa, Galaxy Canlı Duvar Kağıdı Guardians yeni metinlerin hem animasyonlu uyarıları gönderecek ve doğrudan ana ekranda cevapsız çağrıları olacak!

Gerekli Android O / S: 2.3 +


Rar Şifresi fullindir.co






0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...