markasonic

Bloodstroke v1.0.0 APK Oyun indir

Bloodstroke v1.0.0 APK Oyun indir

Apk-Paylaş Açıklama

Bloodstroke play.google.com.rowgplay
GEREKLİ HER ARAÇLARI
Pahasına Dr Koorse koruyun! Düşman ateşi çizin ve müşteri suikast gangsterler, keskin nişancılar ve katana-wielding bisikletçileri tutmak için ölümcül yakın dövüş silahları ve silah seçimi kullanabilirsiniz.

Cümbüş yapmak
Ölümcül bıçakları ve ateşli bir cephanelik ile Lotus donatın. Çift chackrams kullanarak düşmanlar kısmak ve kırmızı mürekkep ile Çin sokaklarında süslemek için bombaatar ve av tüfeği ile havaya uçuracak.

SANATSAL EYLEM
John Woo'nun imzası bale şiddet ile geleneksel fırça darbesiyle görseller harmanlayan, Bloodstroke otantik ihanet zorlayıcı bir masal içine çözülmeye farklı grafik ve şık çizgi roman panel kesme sahneleri ile sunulmaktadır.

Önemli Tüketici Bilgi. Bu uygulama: EA Gizlilik & Cookie Politikası, TOS ve EULA kabul gerektirir. (Ayrıntılar için Gizlilik Politikası ve Cookie bakınız) üçüncü taraf reklam sunma ve analitik teknolojisi sayesinde veri toplar. 13 üzerinde bir kitleye yönelik sosyal ağ sitelerine doğrudan bağlantılar içerir. Oyuncuları Facebook bildirimleri ve hediye yoluyla iletişim kurmasına olanak sağlar. In-game.Contains internete doğrudan bağlantı ayarlarını görmek devre dışı bırakmak için.

Gerekli Android O / S: 2.3.3 +




Rar Şifresi fullindir.co






0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...