markasonic

BackCountry Navigator TOPO GPS v5.4.2 APK

BackCountry Navigator TOPO GPS v5.4.2 APK

Apk Paylaş  Açıklama

BackCountry Navigator PRO GPS play.google.com.backcountrynavigator.license

Android için en çok satan açık navigasyon uygulaması ile bir offroad topografik haritalama GPS gibi telefon ya da tablet kullanın! Yürüyüş, avcılık ve daha fazlası için hücre kapsamının ötesinde keşfedin.

ABD ve önceden diğer bazı ülkeler için topo haritaları indir, öylesine gezinirken hücre kapsama gerekmez.

Bu ücretsiz indirme gibi birçok kamuya harita kaynaklarını kullanır. Ayrıca bir app satın alma gibi mevcut bazı ek içeriğe sahiptir:
$ 7.99 Arazi Yönetimi Bürosu (BLM) 12 Batılı devletler için sınır haritalar. Avcılar, yürüyüşçüler ve Araştırmacılar için harika.
Dahil 15,99 $, ABD TrailMaps içerik:
Kar Motosikleti meraklıları için araci Trail Haritalar,
ATV Trail Haritalar
Whitewater Trail Haritalar,
Binicilik Trail haritalar.
Daha-> "Satınalma AddOns" altında menüsünde bu bkz.

Eğer ülkenizde haritalar gibi emin olmak için DEMO sürümünü denemek için bekliyoruz.

Not: Zaten bu veya herhangi bir ücretli uygulama satın aldıysanız, Android Market 'My Apps' herhangi bir zamanda yükleyebilirsiniz.

Hücre hizmeti olmadan yürüyüş parkurları isimli topo haritaları ve GPS kullanın! Android telefonunuzda GPS uydularından konumunu alabilir ve haritaları almak için veri planı güvenmek zorunda değilsiniz.Freidin daha eğlenceli ve güvenli bir GPS maceralar var.

Depolama kartınıza offline topo haritaları, hava fotoğrafları ve yol haritaları preload, böylece GPS navigasyon için gerek duyduğunuz zaman hazırız. Birçok ücretsiz harita kaynak app içine inşa edilir.

Enlem ve boylam, UTM veya MGRS'yi grid referans özel GPS yol işaretleri ekleyin. GPX dosyaları noktalarını GPS. GPS yol noktaları için MapSource gibi simgeleri seçin. (Bu uygulama NAD27 ayarlarında mevcut, WGS84 verisini kullanır).

Tüm süre topografik haritalar üzerinde GPS arayışı izleme, gezi parçaları ve GPS noktalarını kayıt için, bir yol noktasını ya da yer önbellek avcılık için GPS kullanın.

Bu sürümde neler var: (Güncelleme: 23 Temmuz 2014)
pürüzsüz pusula
Yeni Güney Galler yeni harita kaynaklar
Wearables gelecekteki uyumluluk için bluetooth ile ilgili yeni izinler.
Yeni: Çoğu ekranlarında inline yardım. 4.4 externalSdCard konularda mesaj içerir.
Re: 4.4 harici kart konular. goo.gl/rb727h
Parça detaylarda alanı ölçmek.
Eklentileri Accuterra harita kaynağı, çeşitli devletlerin Digital Globe Abonelik GMU içerir. SnowMobile iz haritalar, ATV, Binicilik, Kuş Gözlemciliği ve Whitewater iz haritalar, ve 12 Batılı devletlerin BLM Kara Sınır Haritaları.
Gerekli Android O / S: 1.6 +


Rar Şifres fullindir.co





0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...