markasonic

Back to Bed v1.0.2 APK+DATA indir


Back to Bed v1.0.2 APK+DATA indir

Apk-Paylaş Oyun Açıklaması 

Bunu başarmak için, Subob adlı Bob'un bilinçaltı Guardian kontrol altına almak gerekir.Çifti gövde ayrıca, Oda doğru Bob yönlendirmek için kullanılan nesnelerle dolu bir Gerçeküstü ve resim gibi rüya dünyada kaçınılmalıdır tehlikeleri Travels!

Hiç bir reklam ve hiçbir in-app alımları.
Özellikler:
Benzersiz Gerçeküstü ve Sanat Evreni: gerçek dünya ve rüyalar dünyasından elemanları Gerçeküstü ve bazen biraz korku benzersiz bir şey, yaratmak için karıştırır rastgele bir gövde güzel rüya evren.
Izometrik bulmaca seviyeleri: oyuncu sabah yol Bob oluşturmak ve bulmacanın tehlikeleri önlemek için garip Çevre işlemek zorunda olduğu fizik kanunlarını reddetmek detaylı 3D çekim, gidin.
Biri olarak iki karakter: düş dünyasının tehlikelerinden kendi Uyurgezerlik bedenini kurtarmaya çalışıyorum, bir küçük Guardian yaratığın şeklinde somutlaşan bilinçaltı gibi oynayın.
Pitoresk görsel stil: Bir dijital çerçeve sanat kümesinin bir parça oynama hissi keşfedin. El-boyalı gerçekler, Gerçeküstü sanat ve İmkansız şekiller esinlenerek görsel stil.
Kabus modu: Gerçekten çözme becerilerini Thein bulmaca test etmek ve öncesinde birçok adım düşünme, ya da kim vazgeçmek sadece çok inatçı keyfini isteyenler için yapılan oyun daha zorlu bir sürümünü, AÇMA.
Moga destek: Ardıç denetleyicileri ile geri Bed keyfini çıkarın.
Gerekli Android O / S: 2.3+

Fullindir.co Back to Bed v1.0.2 APK+DATA indir

Rar Şifresi fullindir.co





0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...