markasonic

Steampunk Tower 1.1.0 apk indir

Steampunk Tower 1.1.0

Mevcut Sürüm: 1.1.0
Androıd gerektirir: 2.3.3 ve yukarı
Kategorisi: Strateji
v1.1.0 güncelleme:

Genel bakış:
Kule savunma yükselişte!

Ücret almak muazzam Steampunk Kulesi ve yardım eksantrik Lord Bingham korumak onun değerli Etherium Benim.

Olarak İmparatorluk Ordusu yaya asker ve mekanik canavarlar mart muharebeye güçlendirecek epik spire ile makineli tüfekler, toplar, yıldırım bobin, rampaları ve daha gördüm.

Bu uygulamayı sunan bir in-app alımları. Sınırlayabilirsiniz in-app satın alma cihazınızı kullanarak ayarlar.

“”A shot in the arm için kule savunma tarz”" - Modojo, 4.5/5

“”Sadece fantastik”" - Kapsül Bilgisayarlar, 9.5/10

GÖKYÜZÜ ULAŞMAK
Çalışma sırada yolunuzu aracılığıyla kahramanca bir kampanya kapsayan üzerinde 20 savaş ve yedi mücadeleye dayalı çatışmalar. Her ana promosyon, kilidini açmak için yeni aşama take that ve kulesi ilave ateş gücü savaş halinde.

CALL TO ARMS
Lord Bingham ise tüm durur çekmek korumak için onun değerli Etherium! Onun yardımı ile, araştırmanın başında olan Jane, yeni teknolojiler araştırma ve sizin taret yükseltin ve hayatta kalma şansınızı artırmak İmparatorluk Ordusu amansız saldırı.

BAZI BUHAR KAPALI DARBE
Onlar onu demiyorlar Steampunk Kulesi hiçbir şey için. Kendinizi bu stilize dünya dolu steampunk tasarımları ve bir soundtrack yapılmış big band caz besteleri de yer alıyor.

Oyun Özellikleri:
• Yeni bir düzeye kule savunma!
• Şık grafik ve müziği esinlenerek Steampunk
• Her silah yükseltme ve atık bırakmaya düşmanları büyük ve küçük
• Görsel olarak çarpıcı Etherium güçler!

Önemli Tüketici Bilgi. Bu app: kabul etmeyi Gerektirmektedir EA'NIN Gizlilik & Cookie Politikası, TOS ve EULA. Veri toplar aracılığıyla üçüncü taraf reklam sunumu analytics ve teknoloji (bkz : Gizlilik & Cookie Politikası ayrıntılar için). İçerir sosyal ağ ve paylaşım sitelerine doğrudan bağlantılar yönelik bir izleyici üzerinde 13. Oyuncular üzerinden iletişim kurmak için Facebook bildirimleri ve hediye etme. Devre dışı bırakmak için bakın ayarları-game.Contains doğrudan internet bağlantıları.

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...