markasonic

MINUUM KEYBOARD APK V1.2.5 İNDİR

MINUUM KEYBOARD APK V1.2.5 DIRECT DOWNLOAD

Yarım ekran yiyip klavyeler kalmadınız mı? Minuum , büyük parmaklar içinküçük klavye ile değerli ekran alanı geri al!

Boyutu: 22 Mb | Android : 4.0 ve üstü

Bu küçük klavye ekran alanını o kadar boşaltır sizin hızlı ve doğru yazmanıza olanak içerik ise daha etkileşim . , Hassas olma konusunda sizden öğrenir büyülü otomatik düzeltme sayesinde endişelenmenize gerek yok .
Çoğu sanal klavye bir dokunmatik cihaz içine tam bir daktilo tıkınma benzer bir yaklaşım . Oluşan klavye uygulamalar içerik tıkayan , yarımkullanılabilir dokunmatik ekran alanını (veya daha fazla ) örtbas . Minuumklavye minimize ederek size ekran alanı geri veriyor.
Eğer büyük tuşları gerek kalmadan hızlı ve doğru yazmanıza izin - harflerin bir süreklilik - Minuum tek bir satır standart bir düzen azaltarakklavyeyi yeniden hayal . Size her harfi özledim bile ne anlama geldiğini bilerek , son derece özensiz yazarak izin otomatik düzeltme algoritmaları bu etkinleştirmek .
Dokunmatik ekranlar içinMinuum klavye bir " tip yerde " geleceğe doğruilk adımdır . Minuum akıllı saatler , oyun denetleyicileri , ve minimum boyutta başka cihazlar gibi giyilebilir cihazlar kullanarak yazın sağlar .

What's New:
1.2.5b
New experimental cursor control panel.
Bug and performance fixes.
1.2.4
New experimental emoji panel.
Improved full keyboard (including auto-correct toggle)
Reorganized Minuum Settings screen.
 
v1.2.5 APK FILE: HERE or HERE 
v1.2.2 APK FILE: HERE
v1.2.1c APK FILE: HERE


Tags: Minuum Keyboard apk, Minuum Keyboard apk download, Minuum Keyboard for android, Minuum Keyboard v1.2.5 full version

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...