markasonic

HIFICORDER AUDIO RECORDER EDIT APK FULL indir

HIFICORDER AUDIO RECORDER EDIT APK FULL VERSION DOWNLOAD

Özgün, basit ve temiz bir şekilde tasarlanmış audio recorder for Android. Görsel grafik veya Ses kaydedebilirsiniz bölümünü seçmek istediğiniz kayda. HiFiCorder bir melodi ringtone maker ve.

Boyutu: cihazı ile Değişir | Android: cihaz ile Değişir

Otomatik yedekleme dosyaları Dropbox. Multipane düzeni düzenleme için optimize edilmiş sesler ve şarkı dosyaları üzerinde tabletler. Pinch zoom jest.

Yüksek sadakat CD kalitesinde müzik ve ses kaydedici Android için. Görsel Ses Düzenleme! Düzenleyebilir ve kesim kayıtlarınızı! Ringtone maker.

Bu kolay aracıdır kayıt için profesyonel müzisyenler için, üniversite ders alarak, sesli not, sesli mesaj göndermek.

Dönebilir kayıtları ve oyun boyunca. Bir sanal loop pedalı!

Hiçbir şey ses kalitesi kıyaslanamaz. Gönder kayıtları üzerinden e-posta, anında veya podcast. Seçim kaydı (48000 44.1 khz mhz ve CD kalitesinde sıkıştırma oranları ve düşük olarak 8000 khz Pause Düğmesine basınız. Çalış kayıtları ve arka planda ki kayıtları dinleyebilirsiniz diğer görevleri yaparken.

Kaydeder OGG, AAC ve WAV formatlarını destekler. Ses Kaydedici. Blog. Facebook. Twitter. Paylaşın. Zil sesleri yaratıcısı.

Tags: HiFiCorder Audio Recorder Edit apk, HiFiCorder Audio Recorder Edit apk download, HiFiCorderAudio Recorder Edit for android, HiFiCorder Audio Recorder Edit v5.4.6 full version


Download v5.4.6 from UploadRocket: HERE
Download v5.4.6 from Zippyshare: HERE

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...