markasonic

Stormfly v1.8b110813 FULL APK İNDİR

Stormfly v1.8b110813 APK

Stormfly play.google.com.stormfly
Set yere dayanarak , Stormfly , sizin mevcut hava durumu bakmakeşleşen hava grafiği indirmek ve cihazınızın duvar kağıdı olarakgörüntü verecektir . Duvar kağıdı otomatik olarak güncellenir ve belirlenen aralıkta ve bu gündoğumu / günbatımı , gündüz ve gece gibi günün farklı saatlerinde, uygun değişecektir . İsteğe bağlıkonum otomatik olarak konum değişiklikleri gibiapp güncellemek içinyeni " Stalker Modu " açabilirsiniz . Biz de çöktüğündebildirim çubuğundamevcut sıcaklığı görüntüler yeni bir kalıcı bildirim ekledik . Genişletilmiş zaman daha detaylı güncel hava durumu bilgilerini gösterecektir . Bu yeni özellik,önceki çift musluk seçeneğinin yerine geçer.

Görüntüler onlar animasyon değil yani , statik. Onlar da tüm cihazınızın üzerinde saklanmaz . Neden bunu yapıyoruz ? Biz çıplak minimumaapp boyutunu ve kaynak kullanımını hem tutmak için yapıyoruz. Bant genişliği kullanımı endişeleniyorsunuz? Biz hallettik ettik ! Stormfly cihazınızdason 10 duvar kağıdı görüntüleri önbelleğe alır . Yeni hava durumu bilgileri kontrol etmek için ayarlandığında , bu önce onu indirmek için çalışırkendoğru kağıdı görüntü içinyerel önbelleği kontrol edecektir .

Eğergüncel hava durumunu görmek ister misiniz ? Biz sadece bunu yaparken iki vasıtası ile sağladı . Birinci yol sadece aşağı çekin veyeni kalıcı bildirimi görüntülemek için. Senayarları içinde Fahrenheit ve Celcius arasındaki sıcaklık okuma tercihlerinizi değiştirebilirsiniz . Diğer yol cihazınızdaki belirli bir kurulum gerektirir . Android 4.2 + ve yüklüDashClock uygulaması hem varsa, otomatik olarak yeni bir DashClock uzantısı alacak . Nevarsayılan birindenStormfly uzantısı farklı kılan nedir? Dürüst olmak gerekirse, çok değil . En farksimgeleri olacaktır . Varsayılan uzantısı farklı simgelerin sadece bir avuç kullanır . Bizim sürümü doğru o gece veya gündüz canlandıracak , her hava koşulunda için bir simge içerir.

NOT :
Bu bir canlı duvar kağıdı. Eğer herhangi bir görüntü ekranı üzerinde görüntülenir önce canlı duvar kağıtları listenizden Stormfly seçmek ve ayarlamak gerekir .

Bu sürümde neler var : ( Güncelleme: 16 Aralık 2013 )
Umarım birkaç S3 ve S4 kullanıcılar tarafından bildirilen Çözülmüş çökme sorunları .... ...
Çift musluk seçeneği ve küçük hata düzeltmeleri kaldırılır
En iyi sonuçlar için, biz önce bu güncellemeyi yüklemeden kaldırma önceki sürümleri öneririz .
Gerekli Android O / S : 4.0 +

Ekran :
Screenshots :
Stormfly - screenshot
Stormfly - screenshot
Stormfly - screenshot
Stormfly - screenshot
Stormfly - screenshot
Stormfly - screenshot

Download : 1.8Mb APK

İNDİR

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...