markasonic

CONSTRUCTION SIMULATOR 2014 V1.01 APK FULL İNDİR

CONSTRUCTION SIMULATOR 2014 V1.01 APK + DATA

İNŞAAT SIMULATOR 2014 V1.01 APK + DATA

İnşaat oyunu iş makinalarını kullan ve artık herkes operatör olabilecek bu oyun sayesinde bu çok zevli ve zaman geçirmeye birebir inşaat oyunu indir ve inşaat sektörüne hemen giriş yap güzel binalar yap telefonunuzu indirerek telefon ve tabletlerinize kurabilir ve rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Evler ve HALA LIEBHERR, MAN ve ağır makineleri ile endüstriyel binalar inşa etmek istiyor musunuz? Sonra İnşaat Simulator 2014 olsun - bu şekilde Android cihazınız sanal bir şantiye haline gelir.

Boyut: Cihaza göre değişir | Android: 4.0.3 ve üstü

İnşaat Simulator 2014 Playing yüksek kaliteli 3D grafik orijinallerine sadık olan 14 inşaat makinelerinin kontrolü ele alabilir. Gerçekçi makineleri ile bir aile evin temeli kazmaya, bir sanayi salonu ya da bir mobil vinç ile yerine dev çatı makasları duvar kalıp içine beton dökme ve tutabilir göstermek için bir ev gibi yüksek bir beton pompası işletmek sürekli el - 300'den fazla görevler, oyun eğlence 20 saatten fazla veriyorum.
Başarılı bir gayrimenkul grubu içine küçük inşaat şirketi dönüştürmek ve özgürce gezinebilirsiniz şehre kendi stil getirmek istiyor musunuz?


v1.01 Apk: HERE | Data file: HERE 
Download: Apk + Data: v1.0 Tegra: HERE | Non-Tegra: HERE

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...