markasonic

SimpleRockets v1.2.1 FULL APK İNDİR

SimpleRockets v1.2.1 APK



Kendi roket gemi tasarlayın. Uzaya blast off.Güneş sistemi keşfetmek. Sen bir roket bilim adamı olmak götürür ne Varsa görün!




SimpleRockets play.google.com.simplerockets
CREATE
Seçin ve roket gemi inşa etmek için parçaları bir araya bağlayın. Sen roket motorları, yakıt depoları ve diğer Gizmos çeşitli seçebilirsiniz. Hatta çalışan tekerlekli Rovers oluşturabilirsiniz. Sadece hayal gücünüzle sınırlıdır.

KEŞFEDİN
Istediğiniz herhangi bir gezegenden blast off. Sen Venüs yoğun atmosferde uçabilir ya da Merkür'ün düşük ağırlık yararlanabilirsiniz. Güneşin etrafında kırbaç ve Uzak kendinizi dışarı başlatmak güneş sisteminin ulaşır.

SORUNLAR
Eğer Ay'da yakıt, arazi En miktar ile en uzak, yörünge uçmak, en hızlı gidebilirsiniz kim olduğunu görmek için dünyanın dört bir yanından diğer insanlar ile rekabet, ve daha fazlasına böylece Çeşitli zorluklar oyuna inşa edilir.

ROKET BİLİM
Kepler 400 yıl önce denklemler yazdı ve SimpleRockets Bu son derece gerçekçi yörünge fizik model denklemleri kullanır. Bunlar güneş sistemi keşfetmek bir patlama sahip olsa da oyuncu Acerca roket bilimi ve astrodynamics öğreneceksiniz. Bu sınıf için mükemmel, ya da App Store geçerli beyinsiz oyunların baraj için sağlıklı bir alternatif olarak SimpleRockets yapar.

Gerekli Android O / S: 2.2 +

Ekran:

SimpleRockets - screenshotSimpleRockets - screenshotSimpleRockets - screenshotSimpleRockets - screenshot

Download: 14MB APK

1. İNDİR
2. İNDİR

0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...