markasonic

Angry Birds Star Wars II full APK indir

Angry Birds Star Wars II v1.0.2 APK




Açıklama
Kuvvet bu bir güçlüdür. Angry Birds Star Wars II için hazır olun - # 1 hit oyuna takip epik! Star Wars film prequels göre, açgözlü domuz Federasyonu'na karşı iyi için kuvvet kullanmak ya da daha karanlık bir yol seçin. Doğru, ilk kez hiç "Domuz Yan Katıl" ve korkunç Darth Maul, Palpatine İmparator ve diğer birçok favori olarak oynuyor!
Domuz YAN KATILIN! Şimdiye kadar ilk kez domuz gibi oynuyor! Ellerinde Darth Maul en çift kanatlı Lightsaber veya Darth Vader gibi oyun, General Grievous ve diğer kötü adamlar!
30 + ÇALINABILIR KARAKTERLER! Bizim en büyük line-up hiç oynanabilir karakter - Yoda, pod-yarış Anakin, Mace Windu, Jango Fett ve çok daha fazlası!
Telepotlar! Oynamak için bir çığır açan yeni bir yol! Şimdi Star Wars telepotlar sizin Angry Birds yerleştirerek * Cihazınızın kamera rakamları! Tarafından oyuna favori karakterleri teleport
Bir JEDI VEYA SITH MASTER OLMAK! O kadar çok kuş ve domuz eti Yan seviyeleri ana, artı bonus ödül bölüm ve kilidini başarıları bir ton!
SİZ OYNAMAK GİBİ KARAKTERLER SWAP! Herhangi bir zamanda sapan karakter geçiş - senin kazanmak veya satın almak için!
GO ToonsTV HAZIR! Derece popüler Angry Birds ev animasyon serisi, artı diğer birçok üst kaliteli videolar Toons!
Angry Birds Star Wars II de tablet cihazlar destekler, böylece büyük ekranda Kuvvetleri açığa olabilir. Kuşlar seninle olsun!
* Kullanılabilirlik ülkeye göre değişir. Angry Birds Star Wars telepotlar ayrı satılır seçin ve mobil cihazlar ile uyumludur. Http://www.hasbro.com/starwars/en_US/angry-birds-telepods.cfm: Hasbro Desteklenen cihazlar tam listesine bakın

Ebeveynler İçin Önemli Mesaj
Bu oyun içerebilir:
- 13 yaşın üzerinde bir kitle için tasarlanmıştır sosyal ağ web sitelerine doğrudan bağlantılar.
- Herhangi bir web sayfası taramak için potansiyeli olan oyundan oyuncular götürmek için internete doğrudan bağlantılar.
- Seçin ortaklarından Rovio ürünleri ve ürünlerin reklam.
- In-app alışveriş yapmak için seçeneği. Tasarı mükellefi her zaman danışmak gerekmektedir.

:
iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 3iPhone Screenshot 4iPhone Screenshot 5

Download : 42Mb APK






0 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...